За нас – Regatta West Park

Проектът „Регата Парк запад“ (Regatta Park west) е резултат от партньорството на международната компания Платинум Инвест холдинг (Platinum Invest holding) и студиото по архитектура и дизайн ЕР ТЕ Консулт (RT Consult)/Бюро (Buro)

Относно Платинум Инвест холдинг

Платинум Инвест холдинг е фирма, която се занимава с Жилищния сектор от 2009 г. От нейното основаване, тя е извоювала мястото си сред най-реномираните фирми за недвижими имоти в Ливан. Нейната дейност включва:
  • Създаване на концепция
  • Управление на финанси
  • Дизайн на проекта
  • Управление и контрол над строителството от първа копка до приключването на обекта
  • Продажби и реклама
След като сме извоювали мястото си в този сектор, целта ни е да търсим нови възможности и да разнообразим нашите инвестиции. Платинум Инвест холдинг е спечелила доверието на клиентит

Относно Rt Consult/Buro

Основана през 2004 г. от арх. Радко Тодоров, ЕР ТЕ Консулт специализира в архитектура, интериорен дизайн, устойчив дизайн и консултиране. В рамките на 12 години ЕР ТЕ Консулт вече е разширила дейността си както в страната, така и извън нейните граници.

Споделяме възгледа, че успешният проект започва с подробно разбиране на целите на клиента и индивидуалните нужди на крайните потребители. Отчитайки този аспект, е възможно да впрегнем творческите си умения да създадем сграда, която е иновативна в технически и архитектурен смисъл. Нашата цел е да създадем цялостна околна среда, която осезателно повишава качеството на живота на хората, които живеят, работят или имат контакт със сградата.

0888252525 | 0886125917